Koliba Červená veža 7 921 01 Banka Slovensko, Červená veža 4044/1, 921 01 Banka

Koliba

69 Recenzie
$$$$$$
Koliba Červená veža 7 921 01 Banka Slovensko, Červená veža 4044/1, 921 01 Banka

O podniku

Kura Kráľovské - Udržateľne, humánne a odvážne | Kura Kráľovské je na Slovensku výnimočné. Nenájdete v ňom žiadne antibiotiká ani hormóny či umelé prísady. Chováme sa k nemu slušne a chováme ho v kontrolovanom welfare chove.

Kontakty

Webová stránka
Zavolajte nám
+421337623428
Červená veža 7 921 01 Banka Slovensko, Červená veža 4044/1, 921 01 Banka

Hodiny

Funkcie

  • Alkohol
  • Káva
  • Pivo

Odporúčané recenzie

Martin Polák
13.02.2024
Koliba
Prostredie je pekne, super vyhlad na siroke okolie Piestan. Co sa vsak tyka jedla, tak to bol velky podpriemer za dane ceny. Dali sme si kapustnicu a misu pre dve osoby. To ze sme cakali asi 20 minut na kapustnicu som este prehtol, no cakat dalsich 25 minut na hlavne jedlo je az moc... na taniery za nemalu sumu sa objavili 3 druhy mesa, ktore spolu gramazov urcite nepresiahli 300g co je troska malo, kedze jedlo by malo byt pre 2 osoby. Obhloha sa k tomuto jedlu objednavala uctovala" zlast co som bol prekvapeny
Juraj Rybárik
03.02.2024
Koliba
Mali sme gulas z diviny, maso bolo dobre ale knedla studena a omacka vodova. Bryndzove halusky boli skor smotanove a asi aj par dni stare. PS: pivo bolo dobre.
Kristina Orviska
14.01.2024
Koliba
Boli sme na cestách, 1400km, samozrejme pohodlne v teplákoch. Bol to pre nás pitstop, ktorý nebol na našej ceste, čiže fakt ešte pár km plus, ale chcela som tam ísť. Čašník na nás pozeral ako na asocialov, aj keď sme oveľa viac zavodou" ako on. Nechapali sme. Cez celú terasu som naňho musela zakričať
Milo Kuldo
28.12.2023
Koliba
Dejstvo prvé: Pekné prostredie a prázdna terasa. Super, lebo po viac ako 7-ich hodinách v aute vyhladne každý. Kuk do nápojového lístka, aký tekutý chmel je v ponuke. Žiadne prekvápko sa nekoná - ďalší podnik, kde ponúkajú len europivá. Pri dennej teplote nad 30°C to ale neriešim - smrti dehydratáciou treba čeliť, tak objednávam. Ostatní väčšinou kofolujú. Šikovný čašník, že si znížený podiel vody v našich organizmoch všimol. O pár minút sú nápoje na stole.Dejstvo druhé: Šok! Teplotný. Teplota piva vysoko prevyšuje jeho stupnovitosť. Nepiteľná žbrnda! Čendžujem to za manželkinu kofolu, ktorú asi pred podávaním dezinfikovali prevarením. Ale som v ohrození života, tak nemám na výber. Globálne otepľovanie zasiahlo aj citronádu. Chutná, ako keby bola v minulom živote čajom z tretieho pokolenia.Objednávame 6 jedál z menu.Dejstvo tretie: Vraždenie dotieravých komárov. Možno by pomohlo dať im niekam do rohu misku s krvou, ako sa dáva psom miska s vodou. Alebo ich zopár v 2D verzii rozvešať ostatným na výstrahu. Alebo aspoň zavesiť nejaké svetielka s elektrošokmi. Nič z toho. Majiteľ je možno budhista, tak komárov toleruje. My s nimi statočne bojujeme a tešíme sa na jedlo.Po asi 40-ich minútach čakania konšpirujem, že jeleňa na guláš išli uloviť.V 47-ej minúte čakania na jedlo zabíjame jubilejného komára s poradovým číslom 100. Úbytok krvi spôsobený dotieravým hmyzom a ostatné faktory majú za následok, že strácame pojem o čase a nadobúdame podozrenie, že nás chcú nechať vyhladovať.V 54-ej minúte je naša teória o vyhladovaní roztrhaná na franforce. Čašník prináša prvú z porcií. Oceňujeme kuchára, ktorému sa v limite do jednej hodiny podarilo nakrájať rajčiny a mozzarellu a striedavo ich umiestniť na tanier.Po hodine čakania pátrame po osude ostatných objednaných porcií, ale čašník len krčí plecami. Odvolávame sa preto na Zákon o slobode informácií (211/2000 Z. z.) a zisťujeme, že v inej časti budovy je akcia pre 20 ľudí a majú len jedného kuchára. OK, ale mohli nás na to upozorniť hneď po príchode. V aktuálnom stave si na odchod už netrúfame a tak zostáva len dúfať, že jedlo prinesú skôr, než nám začnú zlyhávať životne dôležité orgány.Konečne. Po asi hodine a štvrť sme sa dočkali a čašník začína nosiť i ostatné porcie. Pohľad na nás mu nezávidím. Pokiaľ k jeho kompetenciám nepatrí nastavenie teploty na pípe, tak je v tom nevinne.Záver: Do akej miery je hodnotenie jedla ovplyvnené stavom organizmu na pokraji vyhladovania, neviem posúdiť. Všetci sme sa ale zhodli na tom, že jedlo bolo dobré. Za to jedna hviezdička v hodnotení. Na prvý pohľad nemá podnik s kolibou" spoločné nič. Po skúsenosti si ale myslím
Igor Ferjo
26.11.2023
Koliba
Na prvy pohlad prijemna restauracia, no akonahle vstupite dnu tak personal sa vam ani nevie odzravit. Casnik vyzeral akokeby pracu casnika robil prvy krat. Ani sa len nespytal co si dame, museli sme teda zacat sami. Co sa tyka jedla, horsie pirohy som asi nejedol. Porcia piroh bola ako pre male dieta, a navyse mali v sebe plno vody. No a co sa tyka pstruha.. Bol celkom fajn az na to, ze v menu uvadzali cenu za pstruha 6,50€, no ked sme dostali ucet tak sme uvideli cenu nad 9€... Zevraj bol trocha vacsi a nemohli ho odrezat... Takze za takyto obed sme tam nechali skoro 20€ a isli sme domov hladní..Ďakujeme Koliba :)
MaTo Minárik
22.11.2023
Koliba
Najlepšie na tejto restauracii je vyhlad do doliny s hradom Tematin na horizonte.jedlo je v kvalite standardneho denneho menu,kava obstojna,obsluha podpriemer.
Tomáš Miške
18.11.2023
Koliba
Toto miesto by som nenazýval kolibou. Je to 3 hviezdičky hotel s reštauráciou. Jedla su tu priemerne. Ak vsak mate chut na dobre bryndzové halušky, tomuto miestu sa vyhnite, su viac z muky ako zo zemiakov. Vcelku prijemne posedenie, aj vonku terasa, personál je este asi zo sociku, ale mily. Ako nazov hovori je tu panoramaticky vyhlad na protilahli kopec, v celu vsak nic neuvidite... Ceny su OK, ak to mate cestou a ste hladní, kludne sa zastavte.
Jozef Doczy
17.11.2023
Koliba
Pekné miesto na výlet aj posedenie s výhľadom na kúpeľný ostrov a okolie Piešťan. V diaľke uvidíte hrad Tematín.
Ladislav Benedikovič
17.11.2023
Koliba
Doporučujem - ubytovanie v tichom prostredí uprostred prírody, nadherný výhľad na Považský inovec a chutná strava ...

Pridať recenziu

Mapa

Červená veža 7 921 01 Banka Slovensko, Červená veža 4044/1, 921 01 Banka
Koliba